Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Operace Barbarossa / Operation Barbarossa S01 (2021)(CZ,EN)[HDTV][1080i] = CSFD 67% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Operace Barbarossa / Operation Barbarossa S01 (2021)(CZ,EN)[HDTV][1080i] = CSFD 67% Názov:Operace Barbarossa / Operation Barbarossa S01 (2021)(CZ,EN)[HDTV][1080i] = CSFD 67% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Dokument - Velikost:10.0 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-02-15 Peerov:13 (Seed: 13, Leech: 0)
    Zaner:Dokumentarny,Historicky Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Operace Barbarossa / Operation Barbarossa S01 (2021)(CZ,EN)[HDTV][1080i] = CSFD 67%


    1. Útok: 22. června 1941 v časných ranních hodinách došlo k největšímu nasazení sil na frontě dlouhé 2400 kilometrů... Operace Barbarossa selhala ještě dřív, než vůbec začala, protože německé politické a vojenské vedení nebylo v roce 1941 schopné jasně definovat strategické cíle války proti Sovětskému svazu, a bez toho se zvítězit nedá. Byl to rozsáhlý konflikt mezi dvěma hlavními ideologiemi té doby, nacismem a komunismem. Válka byla na obou stranách vedena s nasazením všech lidských i materiálních zdrojů. Byla to dobyvatelská, agresivní válka porušující mezinárodní právo a také vyhlazovací válka vycházející ze zhoubné národně socialistické rasové ideologie. Obyvatelé Sovětského svazu brzy pochopili, že nacistický režim proti nim rozpoutal vyhlazovací válku, takže jakákoli dohoda s takovým nepřítelem nepřicházela v úvahu. Od samého začátku šlo o válku, ve které hrálo velkou roli porušování lidských práv. Neobvyklým, ale charakteristickým rysem této operace bylo úplné pošlapání morálky a práva.
    2. Moskva a Leningrad: 23. června 1941. Novinové titulky v celém Sovětském svazu přinášely zprávu o německé invazi... V Moskvě stáli lidé trpělivě ve frontě, aby si mohli koupit stranické noviny. Přestože byli občané vypuknutím války překvapeni, nejsou vidět žádné známky paniky. 23. června noviny Pravda otiskly rozhlasový projev soudruha Molotova. Prohlášení sovětského ministra zahraničí bylo jediným komentářem ze strany vlády. Stalin mlčel. Už v prosinci 1940 sovětská zpravodajská služba hlásila, že se dá očekávat německý vpád. Tato informace byla postoupena Stalinovi. Všichni naléhali, aby nechal po celé západní hranici rozmístit jednotky, které útok odrazí. Potom se pozornost přenesla od hlavního protiútoku, na protiútoky na lokální úrovni. To vysvětluje, proč byla většina sovětských jednotek přisunuta k hranici. Když se objevily zprávy, že Němci shromažďují u hranic své síly, byly k přední linii přesunuté i jednotky z větší hloubky, aby útok odrazily. Tím Sověti Němcům nahráli, protože ti tak při svých průlomech a obchvatných manévrech dokázali obklíčit velké množství nepřátelských vojáků. To bylo něco, s čím Sověti nepočítali. Domnívali se, že dokážou jakýkoli německý útok odrazit. Stalin označil zprávy svých zpravodajských služeb za nevěrohodné. Nemohl uvěřit, že by byl Hitler tak hloupý a vedl válku na dvou frontách. Stalin byl přesvědčen, že diktátor rozpoutá jen takovou válku, ve které může zvítězit. Aby upevnil svou moc, nechal Stalin od roku 1937 pozavírat jeden a půl milionu lidí. Někteří byli zastřeleni nebo zmizeli v pracovních táborech gulagu. Obětí velkého teroru se stalo i téměř celé velení Rudé armády. Nyní téměř tři miliony vojáků poslouchaly rozkazy, které vydal jejich vůdce, Josif Stalin.
    3. Cesta ke Stalingradu: Zima byla mimořádně tuhá. Dlouhé kolony opuštěné techniky a hromady mrtvých ukazovaly krutost bojů... Sovětský filmový režisér Michail Sluckij dostal za úkol zdokumentovat jeden den Velké vlastenecké války proti nacistickému Německu. Tyto záběry natočil jeho štáb v Moskvě. Všechny známky strachu nebo paniky jsou pryč, protože už nehrozí, že by sovětské hlavní město padlo do rukou Wehrmachtu. Adolf Hitler rozhodl, že žádný další úder na Moskvu nepovede. Na jaře 1942 byly jednotky Wehrmachtu doplněné. Dorazily posily, muniční sklady byly plné a připravené na hlavní letní ofenzívu, která měla, jak všichni doufali, Rudou armádu definitivně rozdrtit.

    https://www.csfd.cz/film/1473105-operace-barbarossa/galerie/


    Jazyk: CZ,EN
    Titulky: CZ - skryté pro neslyšící
    Rok výroby: 2021
    Délka: 3 x 45 min 50 s



       
       



    Dokumenty CZ/SK dabing









    MartinZetek, Vroci, Peter67, nemesis0709, Rojak, foxtools, CharlesPaul, marekbu, wlsp315, pepovnblbovn, lebda666,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -3
    imcourses
    Ratio 602.46

    VIP

    15/02/2024 13.18.18
    to je film o tobě GG ?


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.145 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 19:11
    sql

    TOPlist